In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Welkom op www.little-exhaust.nl ! Op onze website kunt een compleet overzicht bekijken van onze diensten en projecten. Little Exhaust Systems is een aanbieder van op maat gemaakte uitlaatsystemen tegen de scherpste prijzen. Voor iedere auto heeft u bij ons de mogelijkheid voor een op maat gemaakte uitlaatsysteem naar uw eigen wensen en eisen.

U kunt gerust contact met ons opnemen voor vragen of een prijsaanvraag.

Little Exhaust is gespecialiseerd in RVS uitlaten, wij installeren ook uitlaten met een kleppensysteem hierdoor kunt u door middel van een afstandsbediening uw systeem een hardere of een zachtere geluid laten produceren. Daarnaast zorgen onze uitlaatsystemen voor betere prestaties, acceleratie, diepere sound en een perfecte look voor uw auto. Dit verschilt natuurlijk per auto, de een wil een sportiever geluid en de ander wil juist iets anders. Dankzij onze technische mogelijkheden en ervaring kunnen we alles op maat en naar wens maken.

Voor echte sportwagen liefhebbers hebben we een sportuitlaatsysteem met klep controle. Dit zijn de beste uitlaatsystemen die wij leveren. Deze zijn voor de echte sportwagens die voor geluid, kracht, robuust, sportief of gewoon voor het pure racen gaan. En het mooie hiervan is dat ’t geluid aan te passen is door middel van een afstandsbediening. Dus de bestuurder kan gemakkelijk variëren, u kunt dus tijdens het rijden het geluid beheersen.

Wij produceren handgemaakte individuele sport uitlaat systemen met regelkleppen voor diverse voertuigen. Al onze uitlaatsystemen hebben een TUV keurmerk en zijn APK goedgekeurd.

De Little Exhaust uitlaatsystemen met klep controle werken met een vacuüm-systeem en is niet te vergelijken met Chinese systemen die elektrisch werken, kwaliteitsverschil is duidelijk te merken.
 

Flexibel stuk kapot? Wij hebben de oplossing!

Het flexibele stuk van de uitlaat gaat na een bepaalde tijd kapot vanwege de druk van de motor.

Het grote nadeel is dat het aan een pijp vast zit die naar het spruitstuk loopt en ook naar de katalysator. De katalysator zit er in de meeste gevallen aan vast. Deze stukken kosten vaak niet minder dan 700 tot 1500 euro! En zijn niet los leverbaar. Wij kunnen het flexibele stuk vervangen ZONDER het gehele deel te vervangen. Dit bespaart u ruim 75% van de kosten!

 
red-back

De RVS sportcat is niet meer op basis van de traditionele katalysator met ceramische steen maar bestaat uit een speciale inox/staal legering. Om de gassen om te zetten naar milieuvriendelijke uitstoot is de legering voorzien van een chemische coating. Deze coating zorgt voor de zuivering/omzetting van de gassen.
Een standaard katalysator bestaat uit 400 cellen. Dit is nodig om aan voldoende oppervlakte te komen om zo de gassen te kunnen zuiveren/omzetten.

De RED BACK heeft slechts 150 of 200 cellen en kan met deze oppervlakte dezelfde werking garanderen als van de 400 cellen ceramische originele katalysator. Minder cellen in dezelfde ruimte betekent grotere cellen wat resulteert in een betere doorstroming wat PK winst ( gemiddeld 10% tot 15% ) tot gevolg heeft én betere motor prestaties. Deze RED BACK is voorzien van een CE keurmerk en voldoet aan alle normen en eisen voor de APK.

En uiteraard met 2 jaar garantie

Prijzen
De prijs is afhankelijk van de motorinhoud maar zal tussen de €385,- en €440,- euro liggen gegarandeerd!

Prijzen zijn inclusief montage !!

Doe gerust geheel VRIJBLIJVEND en GRATIS een aanvraag voor u Auto Koffie staat klaar

-------------------------------------------------------------

Recente projecten